we want more!

Inmeetverzoek

Home

Ramen zijn de ‘ogen’ van een gebouw. Van buiten bepalen ze het aanzicht, van binnen het uitzicht. Net als bij echte ogen van de mens.

En net als bij echte ogen besteed je daar veel aandacht aan. Ze zijn een onlosmakelijk onderdeel van je totaalbeeld. Hoe zien ze er het mooist uit? Hoe bescherm ik ze tegelijkertijd het best tegen fel zonlicht, tegen teveel warmte of snijdende kou? Hoe verduister ik ze, wanneer ik ga slapen? Hoe zorg ik ervoor dat, als ze open staan, er geen insecten invliegen?

M for Curtains levert met haar raambekleding comfort, privacy en behaaglijkheid in elk vertrek van je huis, je kantoor of je gebouw. Raambekleding die naast functioneel, ook mooi is.

Want het oog wil ook wat.
 

Ontdek de mogelijkheden

Neem een kijkje op de site en zie wat M for Curtains voor je kan betekenen. De website geeft je een eerste indruk van de vele mogelijkheden en laten zien waar ik mijn expertise onder meer al in de praktijk heb gebracht. Laat je inspireren, ontdek mogelijkheden die je nog niet kende en bel, mail of gebruik het contactformulier voor een vrijblijvende afspraak

Ook wanneer je raambekleding zoekt voor een raam in een bijzondere vorm, op een minder voor de hand liggende plaats of met hele specifieke eisen ben je bij M for Curtains aan het juiste adres. Ik denk graag met je mee over een mooie en praktische oplossing.

Ben je al klant? In Mijn MfC vind je relevante documenten zoals offertes en facturen van jouw project.

Inspiratie >>
 

Hulp bij inmeten

Voordat ik een definitieve offerte uitwerk, kom  ik langs om alles in te meten. Om een eerste indicatie te krijgen of om een inmeetafspraak te plannen, kun je het inmeetverzoek via onderstaande button invullen en per mail naar me toesturen.

Inmeetverzoek