feel at home

Kennismaken

De M van M for Curtains

“Waar staat de M eigenlijk voor?” is een vraag die vaak gesteld wordt. Daar zijn meerdere antwoorden op! Wat te denken van de M van MOOI, want raambekleding van M for Curtains is niet alleen functioneel, maar ook een lust voor het oog. Bij M for Curtains geen standaard oplossingen, maar de M van MAATWERK, precies passend bij jouw eisen en wensen. En daarbij staat de M van MEEDENKEN altijd centraal!

Maar het begon eigenlijk allemaal met de M van MOLENBROEK. In 2012 startte ik als zelfstandige met Insight LIght. Na een aantal jaar was het tijd voor een nieuwe naam. Een naam die beter pastte bij het vele mooie werk dat ik die eerste jaren heb gerealiseerd, de specialisatie naar raambekleding en ook een meer persoonlijke naam. De verhuizing naar een kantoor- en magazijnruimte in Eindhoven (NL) was een mooie aanleiding om de naam te veranderen. Een naam die voor klanten in Nederland en daarbuiten herkenbaar is. Een naam die past bij de toewijding, gedrevenheid en passie die ik heb voor het vak. Mijn inzet en betrokkenheid zorgen ervoor dat ik - in samenspraak met jou en toegewijde leveranciers - te allen tijde de beste én mooiste raambekleding weet te realiseren. Met meer dan 35 jaar ervaring in woningstoffering en ruim vijftien jaar specialisatie in raambekleding bied ik je altijd de beste oplossing.. 
 

Samenwerken? Ja graag!

Ik hou van uitdagingen! Zelfs in de meest lastige situaties bied ik functionele én aantrekkelijke raambekledingsoplossingen. Naast de inzet van mijn eigen expertise heb ik een fijnmazig netwerk van gespecialiseerde collega-bedrijven waar ik als dat noodzakelijk is, op terug kan vallen. Een mooi voorbeeld hiervan is raambekleding voor boten, waarbij wij al vele jaren samenwerken met Q-Blinds.

Heb je een verzoek en twijfel je er aan of M for Curtains je van dienst kan zijn, aarzel dan niet en klik hier om je vraag aan me voor te leggen, want ‘niet gevraagd is niet geslaagd!’

 

Samenwerkingspartners

Het mooiste resultaat behaal je door samen te werken met professionals. Bij het realiseren van opdrachten, creëren we zo samen de mooiste oplossingen, samen met sterke merken en gerenomeerde bedrijven.