feel at home

Kennismaken

De M van M for Curtains

“Waar staat de M eigenlijk voor?” is een vraag die wij vaak gesteld krijgen. Daar zijn meerdere antwoorden op! Wat te denken van de M van MOOI, want onze raambekleding is niet alleen functioneel, maar ook een lust voor het oog. Bij ons ook geen standaard oplossingen, maar de M van MAATWERK, precies passend bij jouw eisen en wensen. En daarbij staat de M van MEEDENKEN altijd centraal!

Maar het begon eigenlijk allemaal met de M van René MOLENBROEK, die M for Curtains als familieonderneming (toen nog Insight Light) startte in 2012. Later hebben Brandon Molenbroek en Shannen Molenbroek zich hier bij aangesloten. Met drieën werken zij vanuit een centrale kantoor- en magazijnruimte in Eindhoven (NL) voor hun klanten in zowel Nederland als België, maar ook regelmatig in andere Europese landen.

Familiebedrijven kenmerken zich vaak door toewijding, gedrevenheid en passie van hen die er deel van uitmaken. Voor René, Brandon en Shannen geldt dat niet anders. Hun betrokkenheid vertaalt zich in een compromisloze inzet om te allen tijde voor jou de beste én mooiste raambekleding te realiseren.

RENÉ staat voor meer dan 35 jaar ervaring in woningstoffering, waarbij hij zich de laatste vijftien jaar met name specialiseerde op raambekleding. Vanuit deze ervaring deelde hij enkele jaren geleden zijn kennis met zijn zoon BRANDON. Hij is vaak samen met zijn vader, maar regelmatig ook zelfstandig op pad om bij opdrachtgevers raambekleding te monteren. Hun gezamenlijke kennis en ervaring staat garant voor een afdoende oplossing voor elke uitdaging die zij in een opdracht maar tegen kunnen komen. Dochter SHANNEN voegt daar haar kennis en stijladvies aan toe én zorgt er ondertussen voor dat alle voorbereiding en administratie die daar bij hoort, in goede banen geleid wordt.
 

Samenwerken? Ja graag!

Wij houden van uitdagingen! Zelfs in de meest lastige situaties bieden wij functionele én aantrekkelijke raambekledingsoplossingen. Naast de inzet van onze eigen expertise maken wij deel uit van een fijnmazig netwerk van gespecialiseerde collega-bedrijven waar wij als dat noodzakelijk is, op terug kunnen vallen. Een mooi voorbeeld hiervan is raambekleding voor boten, waarbij wij al vele jaren samenwerken met Q-Blinds.

Heb je een verzoek en twijfel je er aan of M for Curtains je van dienst kan zijn, aarzel dan niet en klik hier om je vraag aan ze voor te leggen, want ‘niet gevraagd is niet geslaagd!’

 

Samenwerkingspartners

Het mooiste resultaat behaal je door samen te werken met professionals. Bij het realiseren van onze opdrachten, creëren we de mooiste oplossingen samen met sterke merken en gerenomeerde bedrijven.