Kennismaken

Ik sta voor je klaar

De totstandkoming van je interieur, en je raambekleding als onderdeel daarvan, is vaak het resultaat van een brede oriëntatie op de mogelijkheden. Want er valt behoorlijk wat te kiezen!

M for Curtains biedt je hiervoor twee mogelijkheden:

  • Breng een bezoek aan de showroom, gevestigd aan de Rooseindsestraat 37M in Helmond. Hier is het volledige assortiment te bekijken, dat door M for Curtains gevoerd wordt. Maak hiervoor wel eerst een afspraak, zodat ik je hierin optimaal kan begeleiden. 
     
  • Ik kom met een selectie van het assortiment naar je toe en we bespreken je wensen bij je thuis. Voordeel hiervan is natuurlijk, dat we (als het de vervanging van je bestaande raambekleding betreft) direct kunnen vaststellen hoe jouw keuze past in de rest van je interieur. Je ziet bovendien meteen welk effect de lichtinval heeft.

Keuze gemaakt?

Heb je je keuze gemaakt, dan volgt een inmeting. Ben ik voor het oriëntatiegesprek bij je thuis, dat kan dat aansluitend hierop gebeuren. De offerte die je hierna ontvangt, is dan ook direct volledig en definitief. Ben je in de M for Curtains showroom te gast geweest, dan stel ik desgewenst éérst een voorlopige offerte op, op basis van de afmetingen die je ons opgeeft. Een definitieve offerte volgt dan later, als je me naar aanleiding van de voorlopige offerte hebt gevraagd in te komen meten. In geval van een offerteverzoek ten behoeve van een interieurproject bezoek ik op afspraak de ruimte(s) die het betreft voor de inmeting.

Het komt er in feite dus op neer, dat mijn offertes altijd gebaseerd zijn op eigen inmeting ter plekke. Dit lijkt misschien soms wat omslachtig, maar ik neem hierbij graag het zekere voor het onzekere. Alleen op deze manier kan ik de garantie afgeven, dat wat ik je aanbied ook precies past. Raambekleding is immers geen confectie, maar maatwerk!

Als je akkoord gaat met de offerte en de bijbehorende leveringsvoorwaarden, bevestig ik de opdracht en bespreken we de planning voor de montage. Op basis hiervan bestel ik de benodigde materialen.

Zorgeloos genieten

Voordat de raambekleding gemondteerd wordt, maken we afspraken, zodat de montagewerkzaamheden zo snel mogelijk kunnen verlopen en voor jou zo min mogelijk overlast veroorzaken. Als ik klaar ben, neem ik alle verpakkingsmaterialen weer mee en stofzuig ik daar waar gewerkt is. Het enige wat jij nog maar hoeft te doen, is genieten van je nieuwe raambekleding!

M for Curtains gebruikt alleen A-merken om de kwaliteit te garanderen en je zo jarenlang plezier te laten hebben van je raambekleding. Mocht je desondanks aanspraak moeten maken op garantie, dan hanteer ik onverkort de termijnen die de fabrikanten van de gebruikte materialen hiervoor afgeven. M for Curtains blijft hierbij jouw aanspreekpunt. Ik verwijs je dus niet door naar de fabrikant, maar zorg zelf voor de volledige afhandeling van jouw reclamatie.

Maak hier een afspraak

AANBEVELINGEN

DESKUNDIG, SNEL EN PRACHTIG:

"We zijn ontzettend goed geholpen door M for Curtains. Deskundig advies, snel reactie op vragen/verzoeken, keurig op tijd geleverd. De gordijnen hangen prachtig en de verkeerd geleverde rail werd netjes opgelost."

Fam. Raijmakers

Ster Ster Ster Ster Ster

TOP RESULTAAT:

"Geweldig advies en heel veel keuze, waardoor het resultaat helemaal top is! Wij zijn heel tevreden."

Museum Heerlen

Ster Ster Ster Ster Ster