We geven je graag een kijkje achter de schermen en houden je op de hoogte van trends, ontwikkelingen en innovaties op gebied van raambekleding.

 

KERST actie

De laatste maand van 2022 is alweer ingegaan. Deze maand staat in het teken van Kerstmis, we kijken uit naar een feestelijke maand met overal glinsterende lichtjes, kerstversieringen en veel quality time met familie en vrienden. Om nog wat extra warmte in huis te creëren kunt u nu tot het einde van het jaar nog profiteren van onze kerstactie.

  • Bij bestelling van raamdecoratie vóór 31 december 2022 krijgt u de montage en een lekker flesje wijn voor tijdens de kerst gratis.
  • Deze actie loopt vanaf donderdag 1 december 2022 t/m zaterdag 31 december 2022. 

 

 

 

NIEUW in de collectie - Supreme Wood 90 mm!

  • Supreme Wood jaloezieën worden vervaardigd uit Abachi hout. Abachi is een zachte witte loof houtsoort, is licht in gewicht en zeer stabiel. Verkrijgbaar in 50, 70 en 90 mm.

AANBEVELINGEN

DESKUNDIG, SNEL EN PRACHTIG:

"We zijn ontzettend goed geholpen door M for Curtains. Deskundig advies, snel reactie op vragen/verzoeken, keurig op tijd geleverd. De gordijnen hangen prachtig en de verkeerd geleverde rail werd netjes opgelost."

Fam. Raijmakers

Ster Ster Ster Ster Ster

TOP RESULTAAT:

"Geweldig advies en heel veel keuze, waardoor het resultaat helemaal top is! Wij zijn heel tevreden."

Museum Heerlen

Ster Ster Ster Ster Ster